fa-IRen-US
جستجو
چهارشنبه, 30 آبان,1403
Menu

معرفی مرکز خدمات سرمایه گذاری استان گیلان

شرح خدمات مرکز

به منظور حمایت، تسهیل و تسریع در سرمایه‌گذاری در استان، مرکز خدمات سرمایه‌گذاری در راستای اهداف مندرج در قانون و آیین‌نامه اجرایی تشویق و حمایت سرمایه‌گذاری خارجی، مصوب ۱۳۸۰و مصوبه هیئت وزیران به شماره ۴۴۴۵۸/۲۶۹۸۶ مورخ 8/2/1389جهت اعمال نمایندگی سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران در سطح استان در سال 1389 و در يك مكان مستقل تشكيل گرديد.

  این مرکز، محل مراجعه متقاضیان سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در سطح استان می‌باشد.
سرمایه گذاران خارجـی با مراجـعه بـه مرکز خدمات سرمایه گذاری فارس و طـی جـلسات حضـوری با کارشناسان این مرکز با مزایا و تسهیلات قانون تشویق و حمایـت سرمایه گذاری خارجی و  هم چنین مراحل مربوط به اخذ مجوز سرمایه گذاری خارجی آشنا می شوند.

همچنين نمايندگان 16 دستگاه اجرايي در مركز مستقر بوده و پاسخگوی سؤالات متقاضیان سرمایه‌گذاری در زمینه های مرتبـط با دستگاه های اجـرایی مستقـر در مرکـز مـی باشد.

سـرمایه گـذاران خارجـی مـی توانند از راهنمـایی ها و مساعدت های مرکـز خدمات در جـهت ایجـاد ارتبـاط بـا دیگـر دستگاه های اجرایی دولتی و بخش خصوصی مرتـبط با موضوع پروژه بهره‌مند گردند.

سازماندهی امور و گردش کار در مرکز خدمات سرمایه گذاری به گونه ای اسـت که سرمـایه گذاران خارجی به کـلیه اطـلاعات و راهکـارهای لازم دسترسـی پیـدا مـی نمایند و نیـازی به مراجـعات مکـرر به دستگـاه های اجـرایی گوناگـون وجـود نـدارد. مسئولیت خدمـات رسانی در مرکز تنها به مراحل قبل از اخذ تصمیم به سرمـایه گذاری محدود نمی شود بلکـه سرمایه گـذاران مـی توانند به مرکز خدمات سرمایه گذاری فارس مراجعه و از خدمات آن بهره مند شوند.

خدمات قابل ارائه در مرکز به سرمایه‌گذاران خارجی

خدمات قابل ارائه در مرکز خدمات سرمایه‌گذاری به سرمایه‌گذاران خارجی به شرح زیر است:

 

 الف) قبل از اخذ مجوز سرمایه‌گذاری خارجی:

  •  اطلاع رسانی و ارایه مشورت‌های لازم به سرمایه‌گذاران در ارتباط با امور مربوط به پذیرش و حمایت از سرمایه‌گذاری خارجی 
  • انجام هماهنگی و پشتیبانی لازم در امور مربوط به اخذ مجوزهای مورد نیاز سرمایه‌گذاران از جمله اعلامیه تأسیس، مجوز سازمان محیط زیست، پروانه‌های انشعاب مربوط به آب، برق، گاز و تلفن، اکتشاف و استخراج معادن و غیره از دستگاههای ذی‌ربط پیش از صدور مجوز سرمایه‌گذاری خارجی
  • انجام هماهنگی‌ها و پی‌گیری‌های لازم با واحدهای اجرایی دستگاه‌های مرتبط با درخواست‌های سرمایه‌گذاری خارجی
  • پذیرش متقاضیان سرمایه‌گذاری در استان و پی‌گیری امور مربوط به سرمایه‌گذاری‌ها از طریق دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط
  • دریافت درخواست سرمایه‌گذاران خارجی به همراه سایر مدارک مورد نیاز و هماهنگی با سازمان به منظور صدور مجوز سرمایه‌گذاران.

 

  ب) پس از اخذ مجوز سرمایه‌گذاری:

  • انجام هماهنگی‌های لازم در امور مربوط به سرمایه‌گذاری‌های خارجی در مراحل پس از صدور مجوز سرمایه‌گذاری خارجی شامل ثبت شرکت مشترک، ثبت سفارش برای ورود ماشین آلات و تجهیزات، امور مربوط به ورود و خروج سرمایه، مسایل گمرکی و مالیاتی و غیره
  • پی‌گیری اقدامات پس از صدور مجوز سرمایه‌گذاری خارجی از جمله مسایل اداری و ورود سرمایه‌های خارجی
  • پی‌گیری مشکلات اداری متقاضیان سرمایه‌گذاری با سایر دستگاه‌های اجرایی
  • ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌ها در جهت رفع مشکلات و موانع مربوط به سرمایه‌گذاری به منظور رفع مشکلات توسط استاندار و بهره‌گیری از حمایت‌های استاندار در جهت رفع مشکلات موجود
  • انجام امور محول شده مربوط به نظارت و راهبری طرح‌های سرمایه‌گذاری از طرف اداره‌کل.

ج) امور اجرايي و محتوايي

1- شناسايي و گردآوري فرصت هاي سرمايه گذاري استان مطابق نمونه ارائه شده توسط سازمان .

2-تهيه كتابچه راهنماي سرمايه گذاري استان شامل گردش كار سرمايه گذاري، ذكر مسئولان دستگاه هاي مرتبط به همراه شماره تماس و مشخصات ارتباطي دستگاه هاي صادر كننده مجوز.

3- برگزاري كارگاه هاي آموزشي به منظور آشنايي فعالان اقتصادي، مسئولان و كارشناسان دستگاه هاي اجرايي استان با موضوع سرمايه گذاري و روش هاي تأمين مالي بين المللي و مسائل مرتبط. 

4- معرفي استان و توانمندي هاي اقتصادي آن با بكارگيري ابزارهاي تبليغاتي و اطلاع رساني.

5- حمايت و ترويج افكار و انديشه سرمايه گذاري ، فرهنگ سازي و مساعد نمودن فضاي سرمايه گذاري در بين اقشار مختلف جامعه جهت تبيين اهميت و جايگاه  سرمايه گذاري.

دی ان ان